Arca-Zoo din Brasov avea nevoie de paznici noaptea… oare un prădător nu poate ajuta?

Există un stil clasificat de unii nebunesc, prin care poți citi printre rânduri sau poți crea o ironie la ce încearcă alții să facă bun/bine. Mania banilor este în România în fiecare articol despre o licitație. Titlurile și textele sunt facute astfel încât totdeauna sumele să fie considerate mari și să genereze discuții, comentarii, opinii.

Și aici a generat o opinie: Zoo Brașov e ca o Arcă, ce conține animale sălbatice. Uneori vin în Arcă și oameni, dar mai ales pe timpul zilei. Deci ei vor să angajeze “niște” paznici cu un milion de lei. Repede să facem o socoteală, cât vine in Euro, jap.. împart la 5 și îmi dă douasutedemiideieuroi… imens, părcă e o treabă simplă să păzești animalele închise. Cine să vină noaptea să fure animale sălbatice? Hă Hă… nu cred că intră nimeni la lei să îi ia acasă sau la vreun manelist în curte.

Soluția de aici e salvatoare: în fiecare noapte, pe rând, dai drumul la câte un prădător în interiorul grădinii zoologice. Dacă prinde ceva cărniță de hoț/infractor câștigul e asigurat: a mâncat ceva deci facem economie la mâncare și rudele/prietenii “norocosului” nu mai vin în altă noapte. Nu stiu încă cum bagi înapoi în cușcă prădătorul dimineața, să lasi umanoizii să se plimbe prin Arcă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*