Despre site

Suntem din 2006 în zona blog-urilor și am tot restructurat site-ul cicerone.ro. La început a fost un site de turism care a publicat articolele din presa turistică timp de 3 ani. În timp, informațiile despre turism, antistres, internet a fost publicate și în alte bloguri, dar în ianuarie 2012 am importat tot conținutul în actualul site.

Despre Cicerone
Nu este nici o persoana pe nume Cicerone aici, folosim aceasta identitate ca si sinonim al cuvantului “călăuza”. Publicăm informații din mai multe domenii de interes pentru noi și sperăm să vă ajute, de aceea considerăm acest site, o călăuză pentru cei care caută informații pe Internet.

Noiembrie 2021: Cicerone a dispărut!

Tu, cel care citești: Nu îmi doresc să te schimb. Ești propriul stăpân pe gândurile și opiniile tale. Dacă te ajută cu ceva informațiile din acest site web, nu mă bucur. Tu te vei bucura… bla bla bla… alte cuvinte motivaționale și de mulțumire. Nu vreau să îmi trimiți e-mai, unele din articole au un sistem de comentarii. Poți pune acolo un “fiid-bac”, dacă ți(i) morțiș să ai o replică. Hai pa! Auzi la el… morțiș, e ceva dacic cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*