Produse magnetice pentru frumusete si sanatate

Inventatorul Ioan Davidoni din Romania a brevetat aceste produsemagnetice  si le produce. Noi le-am testat pe propriile corpuri si le recomandam. Puteti sa le cumparati scriindu-ne e-mail la office [la] cicerone.ro.

– Brantul magnetic antistres: 60 lei (a fost 40 lei)
– Masca energizanta magnetizata – 60 lei (a fost 40 lei)
– Centura Magnetica – 150 lei (a fost 80 lei)

Brantul magnetic antistres – 60 lei

EFECTE MEDICALE
După brevetarea în România, în anul 1994, au urmat o serie de teste efectuate de medici pe ei înşişi în laboratoare de acupunctură din România.
Pantofii realizaţi pe baza brevetului 108758 RO acţionează pe toţi cei 92 centri reflexogeni într-o manieră blândă şi uniformă faţă de soluţiile cunoscute, care acţionează pe o gamă cuprinsă între 2-9 puncte reflexogene.

EFECTE CONSTATATE
Asociaţia Acupunctorilor din Banat :
1. Are efect de stimulare reflexă uşoară a terminaţiilor nervoase din talpa piciorului cu valenţe de echilibrare energetică.
2. Utilizarea sa conform instrucţiunilor de folosire este total nenocivă.

CONSTATAREA INFORENERGETICĂ
Din punct de vedere al influenţei asupra aurei umane, branţurile magnetice (B.I. 108758) ridică nivelul energetic cu 40% prin purtare sistematică 10 zile, minim 30min./zi, maxim 60min./zi.
* pacienţii nu au mai făcut viroze
* au dispărut insomniile
* s-a constatat îmbunătăţirea tonusului psihic
* s-a constatat dispariţia unor dureri

MOD DE FOLOSIRE
Pantoful sau branţul cu magneţi se poartă în reprize de câte 10 zile, cu pauză de 5 zile.
Având o încărcare uşoară, pantofii şi branţurile antistres, pot fi purtate 15-30 de minute în cadrul unei zile şi în afara curei.
Polul sud (textura de bumbac)- antistres, beneficitate 140%.
Polul nord (poliuretan expandat) – anti-crampe musculare, reumatism.
ATENŢIE: Persoanele cu proteze cardiace necesită îndrumare şi supraveghere medicale.

SCURT ISTORIC
Caldeenii, indienii, grecii, chinezii si egiptenii foloseau coliere din magnetită pentru prelungirea vieţii şi tămăduirea bolilor. Se spune că frumuseţea reginei Cleopatra se datora purtării în permanenţă a acelor coliere magnetice şi chiar a unor magneţi lipiţi de frunte. Avicena din Buhara recomanda bolnavilor, în jurul anului 1000 era noastră, să bea vinul cu nişte particule de magnetită.

CERCETĂRI MODERNE – CONCLUZII
Magnetoterapia modernă foloseşte magneţi speciali din generaţia a III-a. Cercetări asupra utilizării magneţilor în domeniul cancerelor, în Franţa, au condus la apariţia unor comunicări interesante şi promiţătoare privind efectele. China, Japonia, SUA, Rusia, Germania etc. descoperă noi efecte benefice ale magnetoterapiei. Prin măsurători moderne s-a constatat că intensitatea câmpului magnetic terestru s-a redus la jumătate în ultimul secol, din cauza poluării şi a distrugerii stratului de ozon. S-a constatat că o serie de boli precum reducerea capacităţii sistemului imunitar, migrene etc. se datorează acestui fapt.

Confirmări de ultimă oră în această privinţă sunt aduse de cercetările asupra stării de sănătate a cosmonauţilor, despre care s-a crezut că sunt influenţaţi de lipsa gravitaţiei. S-a dovedit că lipsa câmpului magnetic este vinovat de alterarea sănătăţii cosmonauţilor.

Doctorii din Australia, în 1996, spun că prin tratamentul cu magneţi se obţin rezultate în afecţiuni şi boli ca: oboseala, astmul bronhic, cancere, boli de inimă, depresii, psoriazis în peste 85% din cazuri. Magneţii au o acţiune blândă, neagresivă, netraumatizantă provoacă o creştere a potenţialului bio-energo-caloric provoacă o stare bună activează circulaţia sanguină. SUA: pantofii magnetici pot asigura longevitate la 100 ani. Constatări în anul 2000

Masca energizanta magnetizata – 60 lei

Din cele 720 de puncte de acupunctură cunoscute pe corpul uman, 300 de puncte de acupunctură se află pe faţă.

Faţa – această oglindă a Spiritului şi Corpului Energetic – este locul unde se găsesc 12 meridiane, 8 extrameridiane, 2 meridiane mai, meridianul conceptor, meridianul guvernor şi meridianul strategic.

Faţa este singurul loc unde este la suprafaţă şi poate fi stimulat meridianul strategic, meridian care controlează circulaţia sângelui şi a energiei prin corp, numit şi „marea sângelui şi energiei” cu legătură directă în „Oceanul Energiei Primordiale” din abdomenul inferior – Cinabru.

MASCA ENERGIZANTĂ MAGNETIZATĂ este realizată în scopul stimulării acestor puncte şi meridiane cu efect de creştere a Quantumului Energetic atât pe organele corespondente, al sistemelor de organe, al celor 7 Raze ale vieţii (Chakre) cât şi al întregului corp. În mai puţin de 5 minute de utilizare se dublează câmpul energetic.

MASCA ENERGIZANTĂ MAGNETIZATĂ conţine o peliculă din polivinil expandat cu inserţie de cristale din elemente bivalente, cu proprietăţi magnetice superioare şi încărcare magnetică uşoară (1-4 Gauss). Valorile de dozare a elementelor active şi de inducţie magnetică s-au stabilit de iniţiaţi în stare de supraconştiinţă, inforenergeticieni şi medici iniţiaţi în domeniu, iar verificările s-au efectuat în laboratoare cu aparatura adecvată.


MASCA ENERGIZANTĂ MAGNETIZATĂ – efecte constatate:
* relaxează faţa
* relaxează sistemul vegetativ
* relaxează inima
* îmbunătăţeşte respiraţia, creşte capacitatea pulmonară
* reglează digestia
* revitalizează funcţiile rinichilor
* îmbunătăţeşte funcţiile sexuale
* echilibrează pulsurile energetice
* generează o stare de beatitudine şi uşurare
* se poate aplica pe orice zonă dureroasă, cu efect benefic.

Alte boli cu corespondenţă pe zona feţei prin puncte de acupunctură şi meridiane, în ameliorarea cărora se poate folosi masca cosmetică energetică: rinita, epitaxis, obstrucţie nazală, insolaţie, pareză facială, epilepsie, stomatită, dureri gingivale, cefalee, ameţeli, migrene, oftalmopatie, sinuzite, căi biliare, artrită, nevralgii, hipersomnie, atrofie musculară.

MOD DE UTILIZARE
Se aplică 5-10 minute cu polaritatea Sud către faţă sau către alte zone de pe corp. Se degresează înainte şi după aplicare prin ştergere cu vată îmbibată în spirt medicinal.

Centura Magnetica – 150 lei

La nivelul brtului, trupul omului are un meridian centura, dispus pe un traiect orizontal si este in legatura cu toate meridianele corpului iar in apropierea lui exista peste 40 puncte de acupunctura pe care se lucreaza prin masaj, acupunctura, moxibustie, electropunctura, stimulare magnetica si emisie bioenergetica in cabinete de acupunctura si bionergie.

Datorita importantei deosebite a acestui meridian majoritatea exercitiilor si tratamentelor energetice incep cu stimularea meridianului centura.

Pe traiectul meridianului centura, in zona abdomenului inferior se afla chakra 2, unde este centrul energiei primordiale si acumulate pe parcursul vietii. Aici se colecteaza, cultiva, condenseaza si rafineaza energia omului, rasptndindu-se in tot corpul prin meridiane, alimenttnd celulele ATP, detinatoare de energie.

CENTURA MAGNETICA‚ este realizata in scopul stimularii acestui meridian ctt si a punctelor de acupunctura din zona lui, prin microctmp magnetic.

Materialul micromagnetic din care este realizata centura, conform inventiei, a fost medaliat cu Medalia de aur la Ttrgul de Inventii de la Geneva in anul 2005. noutatea inventiei consta in folosirea unor cristale cu proprietati magnetice superioare, inseriate in materialul polivinilic expandat, inventatorul prin masuratori infoenergetice stabilind o concentratie optima de rezonanta a particulelor magnetice si ctmpului magnetic care este de 4 GS si actioneaza bltnd si eficient asupra microctmpurilor, bioelectrice din punctele de acupunctura si din corpul energetic al omului, generate de cele peste 400 mil particule cosmice si telurice care trec prin corpul uman in fiecare ora [ctt si prin fiecare vietate si vegetatie] fata de magnetii metalici cu valori de 400-3500 GS clasici, folositi ptna in prezent si care adesea actioneaza grosier asupra corpului energetic.

CENTURA MAGNETICA‚ este un potentor magnetic cu efect de crestere a Quantumului Energetic al omului.

Se stie ca in ultimul secol ctmpul magnetic terestru s-a redus la jumatate din cauza poluarii si deteriorarii stratului de ozon iar o buna parte din bolile omului modern se datoreaza si acestui fapt. Este o concluzie recenta a oamenilor de stiinta ca rezultat a supravegherii sanatatii astronautilor.

La ora actuala un procent majoritar din populatie are un camp energetic de 20-25 cm, fapt ce genereaza o oboseala cronica si slabirea sistemului imunitar. Un ctmp energetic optim trebuie sa fie de minim 40-50 cm. La un ctmp de acest nivel omul simte starea de beatitudine si are un tonus fizic si psihic ridicat.

Centura magnetica rezolva acest lucru stimultnd microportile energetice din punctele de acupunctura si meridianul centura.

Efecte constatate:
– creste Quantumul energetic cu 40%
– inlatura oboseala
– actiune benefica pe pct Daimai – in menstruatii neregulate, dureri lombare
– pct. Wushu – dureri abdominale
– pct. Weidao – constipatie cronica
– prostata

1 thought on “Produse magnetice pentru frumusete si sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*