Produse antiradiatii pentru telefon mobil si calculator

Inventatorul Ioan Davidoni din Romania a brevetat aceste produse antiradiatii si le produce. Noi le-am testat pe propriile corpuri, calculatoare si telefoane si le recomandam. Puteti sa le cumparati prin intermediul site-ului okazii.ro sau direct, scriindu-ne e-mail la office [la] cicerone.ro.

Ecran antiradiatie pentru telefonul mobil – 40 lei

http://www.okazii.ro/catalog/51705198/ecran-antiradiatie-pentru-telefonul-mobil.html

no images were found

Destinatie: pentru telefoanele mobile, ecrane de televizor, aparate de microunde, în vederea reducerii interferentelor acestora cu corpul uman.

Mod de utilizare: se aplica pe partea din spate a telefonului mobil, în dreptul acumulatorului, la monitoare si televizoare pe rama ecranului .

Substanta activa este un compus de cristale ale unor metale bivalente, cu proprietati magnetice superioare si conductibilitate electrica redusa. Prin masuratori pe analizator spectral, masuratori inforenergetice (realizate inclusiv la un laborator de telefonie mobila din Anglia) s-a constatat o reducere cu peste 80% a radiatiilor electromagnetice si de câmp magnetic (H si E prin folosirea acestei substante).

Dispare durerea de cap datorata utilizarii intense a telefonului mobil si iritarea ochilor de la monitorul calculatorului

Masuratori infoenergetice: beneficitate de 120%, reduce undele de interferenta fata de corpul uman cu 80%. S-a masurat un câmp benefic de Φ 100 cm în jurul ecranului de protectie.

Produsul este romanesc, inventia a fost medaliata la Geneva 2004 si la Brussels 2006.

Husa antiradiatie pentru telefonul mobil – 40 lei

http://www.okazii.ro/catalog/51705343/husa-antiradiatie-pentru-telefonul-mobil.html

no images were found


no images were found


no images were found


Destinatie: pentru telefoanele mobile

Mod de utilizarea: Telefonul mobil se introduce in husa.

Dimesiunea telefoanele ar fii cea medie. A intrat si un iPhone in ea, dar foarte greu, de aceea cele medii sunt recomandate.

Substanta activa este un compus de cristale ale unor metale bivalente, cu proprietati magnetice superioare si conductibilitate electrica redusa.
Prin masuratori pe analizator spectral, masuratori inforenergetice (realizate inclusiv la un laborator de telefonie mobila din Anglia) s-a constatat o reducere cu peste 80% a radiatiilor electromagnetice si de câmp magnetic (H si E prin folosirea acestei substante).
Ecranarea atasata husei reduce campul electromagnetic al telefoanelor mobile, cat si interferenta cu particulele fizice din corpul uman. Efectul este prezent atat in stand-bye, cat si in momentul conversatiei.

S-a observat si dovedit in practica,prin masuratori cu aparatul de biorezonanta Rayocomp PS1000 Polar ca husa protejeaza si genereaza o stare de relaxare utilizatorului.

Masuratori infoenergetice: beneficitate de 120%, reduce undele de interferenta fata de corpul uman cu 80%. S-a masurat un câmp benefic de Ö 40 cm în jurul husei de protectie.

Produsul este romanesc si inventia a fost medaliatã la Geneva în 2004 cu Medalia de Bronz.

Modul ecranant antiradiatie pentru calculatoare – 50 lei

http://www.okazii.ro/catalog/51705421/modul-ecranant-antiradiatie-pentru-calculatoare.html

no images were found


no images were found


no images were found


Destinatie: calculatoare, laptopuri, aparat microunde, prize de alimentare, antene GSM, televizoare, telefoane mobile, tablouri de comanda si distributie.

Situatie mediu: Poluarea electromagnetica contribuie la distrugerea biosferei cu 40% (a crescut de 400 mil ori fata de 1900), ardere combustibilii fosili cu 25%, centrale nucleare, experiente nucleare deseuri radioactive cu 20%, poluarea psihica, psihotronica si karmica (actiunile voite ale omului împotriva Armoniei Creatiei) globala cu 12%, poluare naturala, vulcani, incendii cu 3%.

Densitatea medie a câmpului magnetic din mediu casnic din iluminat, încalzire este de 70 nT (nano tesla), un televizor adauga 140 nT, un calculator 120 nT, un telefon mobil in functiune 180 nT, sub firele electrice de transport sunt 1000 nT

Au aparut peste 550 de comunicari si studii internationale privind efectele nocive ale poluarii E.M. asupra omului Referitor la calculatoare, o deservire de 7 ore pe zi timp de 10 ani duce la deteriorari grave a sanatatii, cazuri de dezlipire de retina, tensiuni oculare, migrene, la femei însarcinate s-au semnalat avorturi spontane, sau defecte congenitale, cazuri de autism la copiii nascuti de mame cu activitate prelungita în preajma aparaturii electronice, distorsiuni în lentilele de ochelari. Colectivul de cercetare al UPT, prin laboratoare de masuratori specifice pe aparatura de biorezonanta Peresvel Voll, Rayocomp Polar 1000, inforenergeticieni, a constatat ca unui operator de calculator din primele 5 minute de utilizare îi scad cu 20% functiile de aparare, activitatea inimii si aura. Calculatorul având un câmp propriu de circa 50 cm, de culoare maro -închis, nociv pentru corpul plasmatic al omului, acceasi nocivitate având-o si cablurile electrice de alimentare a aparaturii casnice. Studii recente ale oamenilor de stiinta din SUA, pun pe seama acestora 90% din cazurile de leucemii ale omului modern. Calculatorul, TV, telefonul, aparate cu microunde, au intrat în cotidian si omul cu toate aceste riscuri nu va renunta la ele.

Elementele folosite in compozitia modulului ecranant sunt: elemente magnetice cu proprietati superioare si spectru larg de frecvente, pamânturi rare cu puritate de peste 98% (Shungit-ul are doar 57%), elemente de amplificare a oscilatiei si elemente de legare a compozitiei. Inventatorul Ioan Davidoni a reusit sa stabileasca un tabel al particulelor subatomice (orgoni, biosoni, leptoni, mezoni, criptoni, neutrinio, informoni, etc.) în 7 grupe de baza corespunzatoare celor 7 culori din straturile aurei omului si ale celor 7 Charkre (Glande care asigura vortexul de alimentare energetica) si elementele fizice care le amplifica. Modulul ecranant conform inventiei reduce agresiunea aparaturii electrice asupra omului cu 80-90%. Ajuta organismul sa-si pastreze parametrii initiali si chiar sa îi îmbunatateasca în timpul deservirii aparaturii prin transfer de câmp Qi de la modul spre om.

Mod de utilizare: Modulul ecranant prevazut cu bioadeziv se lipeste pe suportul monitorului pentru reducere cu 80-90% si înca un modul ecranant pe unitate pentru efect de 100%, aplicare modul pe prizele multiple de alimentare.

Produsul este realizat Universitatea Politehnica Timisoara.

2 thoughts on “Produse antiradiatii pentru telefon mobil si calculator

  1. Si unde se poate lipi daca am calculator cu unitate separata,in afar de laptop,in spatele monitorului e eficient?

  2. Imi cer scuze dar sunteti superstitiosi rau de tot ori spuneti minciuni ca sa vindeti marfa.
    Va rog nu amestecati fizica cu energiile acelea (metafizica). Nu am auzit inca de oameni de stiinta care sa confirme si sa masoare “aura”, “chakra” sau “Qi”. Energiile astea pot fi masurate doar de “mediumi” dotati. Astea sunt concepte disimulat sataniste. II faceti de ras pe oamenii de stiinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*